Secara există încă din Antichitate.
Era parte din flora spontană din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit în Europa.
Făina de secară este măcinată pe o moară tradițională cu pietre.
Prin măcinarea lentă nu se alterează calitățile cerealelor, făina având o calitate superioară comparativ cu făinurile obținute prin măcinare pe moara industrială, la viteze mari, când bobul este încălzit la temperaturi de 80 grade.
Ingrediente:Secara conține proteine, substanțe minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.
), fibre.
Beneficii:Aduce un aport de vitamine și minerale organismului.
Fibrele contribuie la o digestie sănătoasă și la un tonus general mai bun.
Triptofanul oferă indivizilor care consumă făină de secară o stare de bine.
Recomandăm făina de secară în stări de demineralizare și în carente de vitamine.
Este benefică și în restabilirea sănătății sistemului digestiv.
Informatii produs
Grade.ingrediente | Secara contine proteine substante minerale (calciu fier magneziu fosfor potasiu mangan) vitamine |
---|---|
B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre.beneficii | Aduce un aport de vitamine si minerale organismului |
Magazine paine