Faina de secara 1000grCe contine:Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.
), fibre.
Istoric:Secara exista inca din Antichitate.
Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa.
Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre.
Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.
Cum actioneaza:Aduce un aport de vitamine si minerale organismului.
Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun.
Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine.
Pentru ce recomandam:Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine.
Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv.
Consumul regulat contribuie la o circulatie sangvina imbunatatita, curata peretii vaselor sanguine, detoxifica organismulCum se consuma:Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie.
Informatii produs
Contine | Secara contine proteine substante minerale (calciu fier magneziu fosfor potasiu mangan) vitamine |
---|---|
B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre.istoric | Secara exista inca din |
Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.cum actioneaza | Aduce un aport de vitamine si minerale organismului |
Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine.pentru ce recomandam | Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine |
Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv.consumul regulat contribuie la o circulatie sangvina imbunatatita, curata peretii vaselor sanguine, detoxifica organismulcum se consuma | Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie |
Magazine paine