Drojdia inactiva are un gust placut, asemanator brânzei, tocmai de aceea este folosita de catre vegani ca înlocuitor al acesteia.
ecologic / bio organic / vegetaria / vegan / lacto-vegetarianSe foloseste pentru a îmbunatati valoarea nutritiva si gustul mâncarurilor si ca agent de legare, ca înlocuitor de ou, în perisoare, drob ,etc.
Puteti adauga fulgi de drojdie în apa, lapte, cereale la micul dejun, în prajituri, smoothies, iaurt, salate, etc.
Aceasta drojdie inactiva nu are puterea de a creste, deci nu se foloseste în patiserie sau în produsele de panificatie.
Fulgii de drojdie inactiva sunt o sursa bogata de proteine si de asemenea, au un continut bogat in minerale.
Cunoscuti pentru continutul bogat de vitamine B (inclusiv B12), care ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de stres, previne cancerul de pancreas si ajuta la sanatatea pielii.
Fulgii de drojdie uscata mai contin magneziu, cupru, vanadiu, molibden si litiu.
Printre beneficiile fuliglor de drojdie inactiva se regasesc si curatenia intestinala, mentinerea nivelul de colesterol, imbunatatirea starii de sanatatea si functionare a ficatului.
Fulgi de drojdie inactiva mai sunt cunoscuti si sub denumirea de `proteina vegetarienilor` deoarece este o sursa exceptionala de proteina.
Ingrediente: drojdie ecologica, faina ecologica de grâu, sare de mare.
Contine Gluten.
Informatii produs
Proteina.ingrediente | Drojdie ecologica faina ecologica de grau sare de mare |
---|
Magazine paine