Mix per Pasta Frolla este un produs fără gluten, fără grâu, fără lapte, destinat persoanelor cu boală celiacă.
Ideal pentru tarte și biscuiți.
Ingrediente: amidon din porumb, amidon din tapioca, făină de orez, făină de porumb, adaosuri: gumă xantan.
Poate conţine urme de muștar și soia.
Valori Nutriţionale (analiză/100g): Valoare energetică 1495 kj / 352 kcal, grăsimi 0.
5g, din care grăsimi saturați 0.
1g, Carbohidrați 83g, din care zahăr 1.
7g, fibre 2.
4g, Proteine 2.
6g, Sare 0.
Informatii produs
Ingrediente | Amidon din porumb amidon din tapioca faina de orez faina de porumb adaosuriguma xantan |
---|---|
Nutritionale (analiza/100g) | Valoare energetica 1495 kj 352 kcal grasimi 05g din care grasimi saturati 01g |
Magazine paine