Ingrediente: faina de ovaz100% agricultura ecologicaIdeal pentru bucataria fara gluten fie pentru prajituri produse de patiserie briose fie pentru o paine proaspata fara gluten.
Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci este delicioasa bogata in fibre.
Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz.
Acest produs este fara gluten Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Alergeni:Valori nutritionale / 100gr: Energie: 1560kj / 370kcalGrasimi: 6.
7g, din care 1.
1g acizi grasi saturatiGlucide: 59.
5g din care 0.
8g zaharuriFibre: 9.
7gProteine: 13.
2gSare: 0.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de ovaz100 agricultura ecologicaideal pentru bucataria fara gluten fie pentru prajituri produse de patiserie briose fie pentru o paine proaspata fara gluten |
---|---|
Germana.alergeni | Valori nutritionale 100grenergie1560kj 370kcalgrasimi67g din care 11g acizi grasi saturatiglucide595g din care 08g zaharurifibre97gproteine132gsare001g |
Magazine paine