Mix pentru paine din cereale cu linte germinata.
FARA GLUTEN.
FARA DROJDIE.
FARA FAINA.
FARA ADITIVI.
Textura moale.
250 grame.
Pachet pentru o portie.
Imaginea de pe pachet este prezentata ca sugestie de servire.
Pentru prepararea painii de cereale avem nevoie de:Mix pentru paine din cereale 250 g, Sare 6 g, Miere 20 g, Ulei 20 ml, Apa 230 ml Metoda de preparare:Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa, intr-un bol mare (apa nu trebuie sa depaseasca 30°C).
Dupa ce mierea este complet dizolvata, adaugati 20 ml de ulei.
Adaugati mix-ul pentru painea din cereale impreuna cu cele 50 g de seminte de floarea soarelui si sarea.
Amestecati bine.
Turnati aluatul in tava pregatita (ideala de 20 cm lungime).
Lasati-o sa stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Coaceti in cuptorul preincalzit primele patru minute la 250°C.
Apoi reduceti temperatura la 180°C si coaceti inca 60 de minute.
Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten, seminte de floarea-soarelui, linte incoltita (16%), mei expandat, seminte de in, fibre vegetale, seminte de dovleac, legume uscate (praf de rosii, ceapa, usturoi, boia de ardei iute), sare, aroma condimente (ardei dulce, cimbru, maghiran, busuioc , oregano), extracte de condimente.
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica: 1945 kJ/458 kcalGrasimi: 20 g- din care acizi grasi saturati: 2,1 gglucide: 48 g- din care zaharuri: 2,2 gFibre: 12 gProteine: 17 gSare: 0,6 g.
Informatii produs
De | Mix pentru paine din cereale 250 g |
---|---|
Metoda de preparare | Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa intrun bol mare (apa nu trebuie sa depaseasca 30c) |
Ingrediente | Fulgi de ovaz fara gluten seminte de floareasoarelui linte incoltita (16) mei expandat seminte de in fibre vegetale seminte de dovleac legume uscate (praf de rosii ceapa usturoi boia de ardei iute) sare aroma condimente (ardei dulce cimbru maghiran busuioc oregano) extracte de condimente |
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs | Valoare energetica1945 kj458 kcalgrasimi20 g din care acizi grasi saturati21 gglucide48 g din care zaharuri22 gfibre12 gproteine17 gsare06 g |
Magazine făină