Făină de hrișcă fără gluten, 500g eco| Ma Vie Sans Gluten
Ma Vie Sans Gluten

Făină de hrișcă fără gluten, 500g eco| Ma Vie Sans Gluten

Vezi magazinul Viataverdeviu
  • O stea, bazat pe 1 voturi

Făină de Hrișcă Fără Gluten, 500g | Ma vie sans gluten Faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.

Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de hrisca**ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine Origine: Agricultura Franta.

Fabricata in Franta Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.

Certificare: FR-BIO-01.

33.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteFaina de hriscaingredinte provenite din
UtilizareFaina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor a aluatului de tarte sau de paine
OrigineAgricultura
Alergeni0
Conditii de pastrare si consumA se pastra intrun loc uscat si racoros departe de lumina
CertificareFrbio01

Magazine făină

Clientii au cumparat si

Despre Ma Vie Sans Gluten

Ma vie sans gluten este un brand dedicat alimentației sănătoase, care oferă o gamă variată de produse fără gluten.

Oferind articole precum făină, paste, cereale și snack-uri, brandul se concentrează pe crearea de opțiuni delicioase și sănătoase pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Ma vie sans gluten promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, inspirând consumatorii să adopte obiceiuri alimentare mai bune.

Brandul devine astfel o alegere preferată pentru cei care doresc să se bucure de o alimentație variată și gustoasă, fără a compromite sănătatea.

Făină de hrișcă fără gluten, 500g eco| Ma Vie Sans Gluten

Făină de hrișcă fără gluten, 500g eco| Ma Vie Sans Gluten

33.50 Lei

Categorii Ma Vie Sans Gluten