Făină de Sorg Fără Gluten, 500g | Ma vie sans gluten Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L.
) este o cereala care apartine familiei graminacee.
Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz.
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco - romana.
Ingrediente: faina de sorg** ingredient provenit din Agricultura Ecologica Alergeni: 0.
Garantat fara gluten Utilizare: in amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte, mufins) Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Termen de valabilitate: 12 luniTara de origine: Franta Certificator: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG: FR-011-142.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de sorg ingredient provenit din |
---|---|
Alergeni | 0 |
Utilizare | In amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte mufins) |
Conditii de pastrare | A se pastra intrun loc uscat ferit de caldura si lumina |
Termen de valabilitate | 12 lunitara de originefranta |
Certificator | Frbio01 |
Afdiag | Fr011142 |
Magazine făină
Despre Ma Vie Sans Gluten
Ma vie sans gluten este un brand dedicat alimentației sănătoase, care oferă o gamă variată de produse fără gluten.
Oferind articole precum făină, paste, cereale și snack-uri, brandul se concentrează pe crearea de opțiuni delicioase și sănătoase pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ma vie sans gluten promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, inspirând consumatorii să adopte obiceiuri alimentare mai bune.
Brandul devine astfel o alegere preferată pentru cei care doresc să se bucure de o alimentație variată și gustoasă, fără a compromite sănătatea.