Fulgii de hrisca bio 250g Maroza contin putine fibre, proteine, aminoacizi esentiali, mangan, cupru, calciu, magneziu.
Hrisca nu contine gluten si de aceea poate fi folosita de persoanele cu intoleranta la gluten si in alimentatia bebelusilor.
Consumul de fulgi de hrisca aduce multe beneficii organismului: stabilizeaza tensiunea arteriala, contribuie la curatarea ficatului de toxine, intareste firul de par si unghiile, scade colesterolul, imbunatateste memoria, ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv, au putine calorii, elimina apa din organism, ajuta la eliminarea kilogramelor in plus si la pastrarea siluetei.
Valoari nutritionale per 100g fulgi de hrisca bioValoare energetica: 1426 kj/336 KcalGrasimi 1,73 gdin care acizi grasi saturati 0,4 gGlucide 71,5 gdin care zaharuri 0,3 gProteine: 10 gSare 0 g.
Informatii produs
Organismului | Stabilizeaza tensiunea arteriala contribuie la curatarea ficatului de toxine intareste firul de par si unghiile scade colesterolul imbunatateste memoria ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv au putine calorii elimina apa din organism ajuta la eliminarea kilogramelor in plus si la pastrarea silueteivaloari nutritionale per 100g fulgi de hrisca biovaloare energetica1426 kj336 |
---|---|
Kcalgrasimi 1,73 gdin care acizi grasi saturati 0,4 gglucide 71,5 gdin care zaharuri 0,3 gproteine | 10 gsare 0 g |
Magazine 140