Bicarbonatul de sodiu este un produs care nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra.
Acesta are o multime de beneficii si proprietati.
Bicarbonatul de sodiu se foloseste mai ales in prajituri sau aluaturi care au nevoie sa creasca.
Proprietatile sale de dospire determina cresterea aluatului prin producerea de dioxid de carbon.
Acest ingredient are o varietate de utilizari de uz caznic si beneficii pentru sanatate.
BeneficiiPentru organism:Trateaza arsurile la stomac, cunoscute si sub numele de reflux acid, prin neutralizarea acidului gastric.
Se poate folosi ca inlocuitor al apei de gura, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antimicrobienePoate calma afteleAlbeste dintii si indeparteaza placa bacterianaPoate elimina mirosul de transpiratiePoate imbunatati performanta exercitiilor fiziceAmelioreaza mancarimea pielii si arsurile solarePoate incetini progresia bolilor renale cronicePentru casa:Neutralizeaza mirosurile frigideruluiImprospateaza aerulPoate albi rufeleCurata bucataria si mirosurile neplacuteElimina mirosul de gunoiCurata fructele si legumeleContraindicatiiBaile cu bicarbonat de sodiu nu sunt indicate in urmatoarele situatii:sarcina si alaptaretensiune arteriala crescutadiabetrani deschise sau infectii gravepredispunere la lesin.
Magazine 140