Mucuna pruriens este o leguma cu traditie in Ayurveda.
Boabele acestei plante sunt consumate de secole in bucataria asiatica.
Produs certificat bio.
Consumul acestor boabe, conform traditiei ayurvedice:Este afrodisiac - creste libidoul si performantele sexuale la femei si barbati,ajuta la recapatarea poftei de viata,aduce o stare de bine,imbunatateste textura pieliiare proprietati antioxidanteregenereaza organeleImbunatateste somnulIntaraste sistemul imunitarPrincipalul compus al boabelor de Mucuna pruriens este L-dopa sau Levadopa care actioneaza ca o dopamina naturala.
În medicina ayurvedica traditionala indiana a fost folosita pentru tratarea bolii Parkinson.
Mucuna pruriens este bogata in fitonutrienti precum: serotonina, triptofan, saponine, acizi grasi, flavonoizi, niacina, acid oleic, lizina, beta-carboline.
Mod de consumare: Pulberea de mucuna este obtinuta prin macinarea boabelor.
Aceasta se poate consuma sub forma de piure sau supa-crema, sau se poate pune peste salate, in smoothies, shake-uri.
Valori nutritionale/100g:Energie: 1540Kj/ 366KcalGrasimi: 4.
8g din care saturate 1.
7gCarbohidrati: 46.
2g din care zaharuri 4.
2gProteine: 29.
4gFibre: 9.
8gSaruri:.
Informatii produs
Ayurvedice | Este afrodisiac creste libidoul si performantele sexuale la femei si barbatiajuta la recapatarea poftei de viataaduce o stare de bineimbunatateste textura pieliiare proprietati antioxidanteregenereaza organeleimbunatateste somnulintaraste sistemul imunitarprincipalul compus al boabelor de |
---|---|
Parkinson.mucuna pruriens este bogata in fitonutrienti precum | Serotonina triptofan saponine acizi grasi flavonoizi niacina acid oleic lizina betacarbolinemod de consumarepulberea de mucuna este obtinuta prin macinarea boabelor |
Aceasta se poate consuma sub forma de piure sau supa-crema, sau se poate pune peste salate, in smoothies, shake-uri.valori nutritionale/100g | Energie1540kj 366kcalgrasimi48g din care saturate 17gcarbohidrati462g din care zaharuri 42gproteine294gfibre9 |
Magazine 140