Pudra de cacao este obtinuta in urma unor procese complexe: dupa extragerea untului de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si se macina.
Praful sau pudra care rezulta in urma acestui produs are o culoare maro inchis, cu gust specific, amarui.
Aceste este ingredinetul secret al ciocolatei calde (precum o pregatea bunica pe vremuri) sau a deserturilor cu gust intens de ciocolata.
Este de-a dreptul un `superfood`, deoarece este plin de antioxidanti, vitamina C, feniletilamina (stimuleaza benefic sistemul nervos), polifenoli (intretin sanatatea vaselor sanguine) si minerale (precum Mg, Cr, Fe, Cu, Zn, Mn).
Mod de utilizare: pentru prepararea dulciurilor, deserturilor, in bauturi calde, salate de fructe etc.
Ingrediente: pudra de cacao ecoValori nutritionale pentru 100g de cacao pudra: Energie: 1706 KJ/ 405 kcal Proteine: 27.
6g Carbohidrati: 45.
6g din care zaharuri: 0.
8g Grasimi: 11.
6g din care acizi grasi saturati: 6.
7g Fibre: 4.
2g Sodiu/Sare:.
Informatii produs
Complexe | Dupa extragerea untului de cacao din boabe masa ramasa se usuca si se macina |
---|---|
Mod de utilizare | Pentru prepararea dulciurilor deserturilor in bauturi calde salate de fructe etcingredientepudra de cacao ecovalori nutritionale pentru 100g de cacao pudraenergie1706 |
Proteine | 276g |
Carbohidrati | 456g din care zaharuri08g |
Grasimi | 116g din care acizi grasi saturati67g |
Fibre | 42g |
Magazine 140