Produs Fara Gluten, destinat persoanelor cu boala Celiaca, boala celiaca reprezinta o intoleranta foarte mare la gluten si un sistem digestiv greu, aceste paste instaleaza starea de bine dupa fiecare masa, reducand balonarea si durerea abdominala.
Ingrediente: faina de hrisca 75% , faina de orez integral 25%.
Poate contine urme de SOIA.
Mod de preparare/1 portie: 1 portie=80 g, 1l apa+10g sare+ 1 lingura de ulei de masline extra virgin.
Se fierb in apa clocotita timp de 3-5 minute, se asezoneaza si se condimenteaza dupa gust.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de hrisca 75 faina de orez integral 25poate contine urme de |
---|---|
Mod de preparare/1 portie | 1 portie80 g 1l apa10g sare 1 lingura de ulei de masline extra virginse fierb in apa clocotita timp de 35 minute se asezoneaza si se condimenteaza dupa gust |
Magazine paine