Ambalat in PET alimentar cu capac si sigiliu de siguranta alimentara.
Faina de castane este o faina dulce de culoare brun deschis, obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m.
Mod de folosire: Faina de castane este recomandata in special la produse de patiserie dar si la alte produse alimentare.
Valori nutritionale medii (%) per 100 g: Valoare energetica: 372 Kcal/ 1577 KJ Proteine: 6,19 % Grasimi: 3,62 % Acizi grasi saturati: 0,53 % Carbohidrati: 78,84 % Zahar: 0,0 % Sare: 4 mg.
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la rece (0-4 °C), la loc uscat si bine ventilat, de preferinta ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.
Origine EU.
Informatii produs
Folosire | Faina de castane este recomandata in special la produse de patiserie dar si la alte produse alimentare |
---|---|
Valori nutritionale medii (%) per 100 g | Valoare energetica372 |
Proteine | 619 |
Grasimi | 362 |
Acizi grasi saturati | 053 |
Carbohidrati | 7884 |
Zahar | 00 |
Sare | 4 mg |
Magazine 140