Ingrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar.
Paine fara gluten din faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.
Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.
Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.
Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.
Barbara mix faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine fara gluten din faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.
Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.
Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.
Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.
Informatii produs
Ingrediente | Amidon de porumb faina de orez faina de porumb amidon de cartofi intaritori (guma xantan guma guar) emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi) fibra din sfecla de zahar 250g mix paine |
---|---|
Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.prepararea aluatului | 20g drojdie 20g zahar2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)mod de prepararese mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeascaprepararea painiiin faina ramasa amestecam sarea si chimenul peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa) amestecam totul cu mixerul (34minute) si lasam la dospit 1015minute 20g drojdie 20g zahar2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)mod de prepararese mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeascaprepararea painiiin faina ramasa amestecam sarea si chimenul peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa) amestecam totul cu mixerul (34minute) si lasam la dospit 1015minute |
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.barbara mix faina pentru paine x 1kgingrediente | Amidon de porumb faina de orez faina de porumb amidon de cartofi intaritori (guma xantan guma guar) emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi) fibra din sfecla de zaharreteta |
Barbaraingrediente | 250g mix paine |
Magazine 140