Amestec faina fara gluten barbara 1kg

Amestec faina fara gluten barbara 1kg

Vezi magazinul Vitamix
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Ingrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar.

Paine fara gluten din faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.

Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.

Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.

Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.

Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.

Barbara mix faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine fara gluten din faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.

Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.

Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute.

Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute.

Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.

17.24 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteAmidon de porumb faina de orez faina de porumb amidon de cartofi intaritori (guma xantan guma guar) emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi) fibra din sfecla de zahar
250g mix paine
Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.prepararea aluatului20g drojdie 20g zahar2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)mod de prepararese mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeascaprepararea painiiin faina ramasa amestecam sarea si chimenul peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa) amestecam totul cu mixerul (34minute) si lasam la dospit 1015minute
20g drojdie 20g zahar2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)mod de prepararese mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeascaprepararea painiiin faina ramasa amestecam sarea si chimenul peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa) amestecam totul cu mixerul (34minute) si lasam la dospit 1015minute
Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.barbara mix faina pentru paine x 1kgingredienteAmidon de porumb faina de orez faina de porumb amidon de cartofi intaritori (guma xantan guma guar) emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi) fibra din sfecla de zaharreteta
Barbaraingrediente250g mix paine

Magazine 140

Clientii au cumparat si
Amestec faina fara gluten barbara 1kg

Amestec faina fara gluten barbara 1kg

17.24 Lei