Ceai Frunze de Ginkgo BilobaSuport al circulatiei cerebrale si periferice.
Ajuta la mentinerea memoriei odata cu inaintarea in varsta.
Compozitie:Frunzele plantei Ginkgo biloba L.
, fam Ginkgoaceae contine flavonoide, diterpene (ginkgolide A, B, C), sesquiterpene, proantocianidine, polizaharide, fitosteroli.
Efect:Vasodilatator arteriolar si venos, antiedematos, creste rezistenta peretilor vaselor si scade permeabilitatea acestora, activeaza metabolismul celulelor nervoase, antioxidant, antiinflamatorIntrebuintari principale:Insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, imbunatatirea functiei cognitive (memorie si concentrare)Alte intrebuintari:Neurastenie, depresie, cefalee, vertij, acufene (zgomote in urechi), arteriopatie, claudicatie intermitenta, fragilitate vasculara, flebite, angioptie si retinopatie diabeticaContraindicatii:Alergie la substantele bioactive din planta.
Precautii:A se consuma cu prudenta de catre persoanele care iau concomitent medicamente anticonvulsivante sau anticoagulante.
Preparare:Infuzie din 1 lingurita planta maruntita la o cana cu apa.
IntrebuintareSe beau 2-3 cani cu ceai pe zi.
Prezentare:50 g.
Informatii produs
Varsta.compozitie | Frunzele plantei |
---|---|
C), sesquiterpene, proantocianidine, polizaharide, fitosteroli.efect | Vasodilatator arteriolar si venos antiedematos creste rezistenta peretilor vaselor si scade permeabilitatea acestora activeaza metabolismul celulelor nervoase antioxidant antiinflamatorintrebuintari principaleinsuficienta circulatorie cerebrala si periferica imbunatatirea functiei cognitive (memorie si concentrare)alte intrebuintarineurastenie depresie cefalee vertij acufene (zgomote in urechi) arteriopatie claudicatie intermitenta fragilitate vasculara flebite angioptie si retinopatie diabeticacontraindicatiialergie la substantele bioactive din plantaprecautiia se consuma cu prudenta de catre persoanele care iau concomitent medicamente anticonvulsivante sau anticoagulantepreparareinfuzie din 1 lingurita planta maruntita la o cana cu apaintrebuintarese beau 23 cani cu ceai pe ziprezentare50 g |
Magazine 139