Ceaiul de Anghinare este compus din frunzele plantei de anghinare – Folium Cynarae, fiind un stimulant al diurezei si avand proprietati benefice asupra colesterolului si a ficatului.
Proprietati:Actiune coleretic-colagoga, stimuleaza diureza si sinteza antitoxica de uree, scade colesterolul, creste functia antitoxica a ficatului, depurativ, stomahic, hipoglicemiant, febrifug, antialergic, scade glicemia, creste pofta de mancare.
Recomandari:Intern: diskinezie biliara, hepatite cronice, hipercolesterolemie, ciroze, diabet, guta, alergie pe fond hepatic, colecistita, edeme cardiorenale, constipatie, dispepsie, anorexie, lipsa poftei de mancare, obezitate, ictere de diverse etiologii, febra.
Mod de administrare:Intern: infuzie din 1-2 lingurite cu planta la o cana cu apa clocotita.
Se lasa acoperit 10-15 minute.
Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, neindulcit, cu 30 de minute inaintea meselor principale.
Cura dureaza 20-30 zile, cu pauza de 30 zile.
Informatii produs
Ficatului.proprietati | Actiune colereticcolagoga stimuleaza diureza si sinteza antitoxica de uree scade colesterolul creste functia antitoxica a ficatului depurativ stomahic hipoglicemiant febrifug antialergic scade glicemia creste pofta de mancarerecomandariinterndiskinezie biliara hepatite cronice hipercolesterolemie ciroze diabet guta alergie pe fond hepatic colecistita edeme cardiorenale constipatie dispepsie anorexie lipsa poftei de mancare obezitate ictere de diverse etiologii febramod de administrareinterninfuzie din 12 lingurite cu planta la o cana cu apa clocotita |
---|
Magazine 139