Ceaiul de catina este bogat in vitamine, reducand semnele stresului si a problemelor gastrice.
Compozitie: fructele arbustului Hippopha rhamnoides L.
Elaeagnaceae, care contin vitaminele C, E, B1, B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.
Actiune farmacologica: vitaminizant de exceptie; depurativ; antidiareic.
Intrebuintari principale: avitaminoza.
Alte intrebuintari: astenie, nevroza, convalescenta, ulcer gastric si duodenal, hepatite, stari alergice, diverse dermatoze, diaree benigna.
Mod de preparare: infuzie din 1-2 lingurite fructe la o cana cu apa clocotita.
Mod de administrare: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.
Informatii produs
Gastrice.compozitie | Fructele arbustului |
---|---|
Actiune farmacologica | Vitaminizant de exceptie |
Intrebuintari principale | Avitaminoza |
Alte intrebuintari | Astenie nevroza convalescenta ulcer gastric si duodenal hepatite stari alergice diverse dermatoze diaree benigna |
Mod de preparare | Infuzie din 12 lingurite fructe la o cana cu apa clocotita |
Mod de administrare | Se beau 23 cani cu ceai pe zi inaintea meselor principale |
Magazine 139