Faina de samburi de struguri se obtine prin macinarea samburilor de struguri dupa extragerea uleiului.
Datorita faptului ca uleiul este extras la rece, si macinarea se face tot la rece, faina din samburi de struguri pastreaza proprietati antioxidante excelente, avand 3.
7g de OPC (oligomeric proanthocyanidin, un puternic antioxidant natural) la 100g de faina.
Samburii de struguri sunt bogati in flavanoizi si au o capacitate antioxidanta de 20 de ori mai mare decat cea a vitaminei E si de 50 de ori mai mare decat a vitaminei C.
In plus, se pare ca substantele din acestia pot amplifica inclusiv efectul altor antioxidanti din corp.
imbunatatesc circulatia si, in plus, intaresc arterele, venele si vasele capilare.
Ingrediente: 100% faina din samburi de struguri**din agricultura ecologicaSugestie de folosire: adaugata in smoothies, iaurt, musli, supe, deserturi, in paine, pizza, etc.
Valori nutritionale/100g:Energie: 1193 kj / 285 kcalGrasimi: 2.
2g din care saturate 0.
6gCarbohidrati: 22g din care zaharuri 3gFibre: 61gProteine: 13gSaruri: 0.
Informatii produs
Ingrediente | 100 faina din samburi de struguridin agricultura ecologicasugestie de folosireadaugata in smoothies iaurt musli supe deserturi in paine pizza etc |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie1193 kj 285 kcalgrasimi22g din care saturate 06gcarbohidrati22g din care zaharuri 3gfibre61gproteine13gsaruri005g |
Magazine 140