Seminte de lucerna (alfalfa) raw bio 125gLucerna este o sursa de vitamine si minerale extrem de benefica pentru organismul uman.
Frunzele acestei plante contine 8 aminoacizi, precum si calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fosfor, fier, beta caroten.
Vitaminele A, B, C, D, E si K sunt prezente de asemenea in pulberea de alfalfa.
Frunzele de lucerna sunt pline de saponine, fito estrogeni si antioxidanti.
Alfalfa (lucerna) este cunoscuta si sub numele de Parintele toturor alimentelor, si este folosita de secole in medicina traditionala chineza pentru a ajuta in tratamentul pietrelor la rinichi, in reumatism, si in artrite.
De asemenea, alfalfa poate ajuta si in probleme legate de constipatie, si poate ajuta digestia.
In curele de detoxifiere, alfalfa este un aliat imbatabil.
Curata ficatul si caile urinare.
Ajuta si femeile la menopauza.
Este un anti-fungic si poate ajuta si la eliminarea apei din organism (efect diuretic).
Sfaturi pentru germinare:Lasati semintele la inmuiat in apa peste noapte.
Dupa inmuiere, le stoarceti de apa, si le asezati intr-un germinator.
Ele vor germina dupa 2-3 zile.
Este important sa le tineti la o temperatura in jur de 20 de grade, daca temperatura este scazuta, germinarea se va produce mai incet.
Clatiti zilnic semintele cu apa proaspata.
Cand germenii au deja 1-2 centimetri, puteti plasa germinatorul intr-un loc unde ajunge razele soarelui (pe pervazul unui geam de exemplu).
Astfel se vor activa enzimele.
Lasati la soare 15-30 de minute minim.
Puteti pastra apoi germenii in frigider, timp de cateva zile.
Gramaj: 125g.
Informatii produs
Germinare | Lasati semintele la inmuiat in apa peste noaptedupa inmuiere le stoarceti de apa si le asezati intrun germinatorele vor germina dupa 23 zileeste important sa le tineti la o temperatura in jur de 20 de grade daca temperatura este scazuta germinarea se va produce mai incetclatiti zilnic semintele cu apa proaspatacand germenii au deja 12 centimetri puteti plasa germinatorul intrun loc unde ajunge razele soarelui (pe pervazul unui geam de exemplu) |
---|---|
Astfel se vor activa enzimele.lasati la soare 15-30 de minute minim.puteti pastra apoi germenii in frigider, timp de cateva zile.gramaj | 125g |
Magazine 138