Amestecul din fulgi de ovaz, fulgi de orz, fulgi de secara, fulgi de grau in proportii egale este realizat din cereale integrale cu valoare nutritiva deosebita.
Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se alterneaza calitatile naturale ale boabelor de cereale.
Fulgii sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
Detalii: Fulgii de cereale se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.
Krunch: Se amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute.
Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.
Informatii produs
Detalii | Fulgii de cereale se pot consuma in diferite moduri dupa preferinta consumatorului in lapte iaurt ceai cu sau fara adaos de fructe uscate alune nuci sau in diferite mancarurisalate supe chiftele ardei umpluti sarmale etc |
---|---|
Krunch | Se amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 1520 minute |