Vitamina B17 a fost izolata pentru prima data in anul 1950 de catre biochimistul dr.
Ernest Krebs.
Numit si amigdalina este considerata a avea efecte benefice in combaterea celulelor canceroase, stimuland sistemul imunitar sa le elimine din organism.
Beneficiile samburilor de caise: stimuleaza sistemul imunitar sunt antitumorali stimuleaza memoria combat calculii biliari regleaza tensiunea arteriala.
Samburile de caise contin fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei.
Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.
Ingrediente: faina obtinuta 100% prin macinarea la rece a samburilor de caise.
Mod de folosire: Se poate utiliza in produse de panificatie si de cofetarie sau se poate adauga in iaurt, sosuri sau salate.
Valori nutritionale/100gr: energie 640kcal proteine 18,6gr lipide 54,2gr glucide 13,4gr.
Ingrediente:Faina din samburi de caise 500.
00 gr ;.
Informatii produs
Caise | Stimuleaza sistemul imunitar sunt antitumorali stimuleaza memoria combat calculii biliari regleaza tensiunea arteriala |
---|---|
Ingrediente | Faina obtinuta 100 prin macinarea la rece a samburilor de caise Faina din samburi de caise 50000 gr |
Mod de folosire | Se poate utiliza in produse de panificatie si de cofetarie sau se poate adauga in iaurt sosuri sau salate |
Valori nutritionale/100gr | Energie 640kcal proteine 186gr lipide 542gr glucide 134gr |
Magazine 140