Tapioca faina bio 400g SMAAK Tapioca este o faina din radacina plantei Manihot esculenta, cunoscuta in limba romana sub denumirea de maniot, bogata in amidon si fara gluten.
Faina de tapioca este dulceaga, si se foloseste ca alternativa la faina alba de grau.
Se foloseste de asemnea cu succes ca si agent de ingrosare pentru sosuri.
Se poate folosi si ca inlocuitor al amidonului de porumb, 2 linguri de tapioca in locul unei linguri de amidon din porumb.
Ingrediente: faina de tapioca**din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 1498kj / 358kcalGrasimi: 0.
02g din care saturate 0.
01gCarbohidrati: 87.
79g din care zaharuri 3.
35gFibre: 0.
9gProteine: 0.
19gSaruri: 0g Produs certificat ecologic 400g.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de tapiocadin agricultura ecologica |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie1498kj 358kcalgrasimi002g din care saturate 001gcarbohidrati8779g din care zaharuri 335gfibre09gproteine019gsaruri0g |
Magazine 140