Cimbrul este o planta originara din zona Marii Mediteraneene.
Contine flavonoizi puternici, antioxidanti.
Are proprietati antioxidante si antiseptice si actioneaza in afectiuni respiratorii.
Contribuie la refacerea digestiei in caz de diaree si elimina crampele.
Recomandat pentru: Ameliorarea problemelor respiratorii si toracice.
Imbunatateste digestia si participa la metabolizarea grasimilor.
Cimbrul actioneaza ca un tonic digestiv, stimuleaza apetitul.
Aceasta planta aromatica reduce disconfortul intestinal.
Mod de folosire: Se foloseste la condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi.
Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1/2 de lingurita de cimbru la 200 ml apa fierbinte, 2-3 cani/zi).
Informatii produs
Pentru | Ameliorarea problemelor respiratorii si toracice |
---|---|
Mod de folosire | Se foloseste la condimentarea diferitelor preparate culinaresupe ciorbe sufleuri de legume cereale pizza paste salate sosuri si muraturi |
Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie | 12 de lingurita de cimbru la 200 ml apa fierbinte 23 canizi) |
Magazine 138