In vremuri stravechi, un baton de scortisoara era la fel de pretios precum aurul.
Contine carbohidrati, proteine, fibre, vitamine: A, B, C; minerale: mangan, potasiu, calciu, fosfor, un antioxidant puternic: glutation.
Beneficii: stimuleaza functionarea sistemului nervos are actiune antiseptica are efect antimicrobian are proprietati antioxidante puternice are efecte afrodisiace stimuleaza imunitatea si digestia.
Mod de consumare: Se foloseste la prepararea orezului cu lapte, a budincilor, la care se adauga un baton de scortisoara.
Se mai poate folosi si la aromatizarea gemurilor sau dulceturilor.
De asemenea, este utilizata la prepararea vinului fiert si a ceaiului.
Informatii produs
Vitamine | A |
---|---|
Minerale | Mangan potasiu calciu fosfor un antioxidant puternicglutation |
Beneficii | Stimuleaza functionarea sistemului nervos are actiune antiseptica are efect antimicrobian are proprietati antioxidante puternice are efecte afrodisiace stimuleaza imunitatea si digestia |
Mod de consumare | Se foloseste la prepararea orezului cu lapte a budincilor la care se adauga un baton de scortisoara |
Magazine 138