Cuisoarele sunt originare din insulele Moluce, acum parte din Indonezia.
Astfel, cuisoarele au fost folosite ca medicament in China, inca din anul 3 i.
Contine: acizi grasi Omega 3 vitamina C ulei volatil eugenol minerale: mangan, fier, calciu, magneziu.
Au proprietati antiseptice, carminative au proprietati antivirale si antibicrobiene, sunt un anestezic natural, au efect tonic cardiac.
Intaresc sistemul imunitar, imbunatatesc circulatia periferica, calmeaza durerile de dinti, stimuleaza digestia, combat infectiile ORL.
Consumare: Sub forma de macerat: seara se adauga 3-7 cuisoare macinate intr-o cana cu apa, se acopera si se lasa pana dimineata.
Cuisoarele pot fi folosite la prepararea dulciurilor si a vinului fiert.
Turta dulce a sarbatorilor de iarna nu poate fi lipsita de gustul cuisoarelor.
Informatii produs
Contine | Acizi grasi |
---|---|
C ulei volatil eugenol minerale | Mangan fier calciu magneziu |
Consumare | Sub forma de maceratseara se adauga 37 cuisoare macinate intro cana cu apa se acopera si se lasa pana dimineata |
Magazine 138