Biscuiti cu seminte de canepa si cacao fara gluten, bio, 125g Alnavit Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Biscuiti deliciosi fara gluten, fara lactoza, cu seminte de canepa si cacao.
Ingrediente: amestec de faina* (amidon de porumb*, faina de orez integral*), ulei de cocos*, zahar din floare de cocos* 21%, fulgi de OVAZ integral* fara gluten, CAJU*, bucati de boabe de cacao* prajite 5%, seminte de canepa* decojite 3 %, pudra de maca*, agent de ingrosare: guma de guar*, sare de mare, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi * 1%, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, scortisoara de Ceylon*, vanilie bourbon macinata*.
*din agricultura ecologica Poate contine urme de soia, migdale, susan.
Valori nutriționale/100ml: Energie 2115kJ / 507kcal Grasimi 29g din care saturate 22g Carbohidrati 55g din care zaharuri 19g Fibre 3.
8g Proteine 4.
5g Saruri 1.
07g Agricultura UE si non-UE 125g.
Informatii produs
Ingrediente | Amestec de faina (amidon de porumb faina de orez integral) ulei de cocos zahar din floare de cocos 21 fulgi de |
---|---|
Caju*, bucati de boabe de cacao* prajite 5%, seminte de canepa* decojite 3 %, pudra de maca*, agent de ingrosare | Guma de guar sare de mare pudra de cacao cu continut scazut de grasimi 1 agent de cresterebicarbonat de sodiu scortisoara de |
Valori nutritionale/100ml | Energie 2115kj 507kcal |
Magazine biscuiti
Despre Alnavit
ALNAVIT este un brand dedicat alimentației sănătoase, oferind o gamă variată de produse alimentare, special concepute pentru persoanele cu diete speciale.
Cu o abordare bazată pe ingrediente naturale și sănătoase, ALNAVIT promovează un stil de viață echilibrat, oferind soluții alimentare care respectă cele mai exigente cerințe nutriționale.
Brandul se concentrează pe transparență și calitate, asigurându-se că fiecare produs este testat și certificat pentru a îndeplini standardele de siguranță.
ALNAVIT este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească alimentația și să aibă un impact pozitiv asupra sănătății lor.