Biscuiti cu ciocolata fara gluten, bio, 125g Alnavit Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Biscuiti deliciosi fara gluten, fara lactoza, cu ciocolata si caju.
Ingrediente: ciocolata neagra* 23% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitina*), amidon de porumb*, zahar brut din trestie*, NUCI CAJU* 7%, grasime de palmier*, ulei de floarea soarelui*, faina integrala de mei*, faina integrala de orez*, faina de SOIA*, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi*, sirop de agave*, agent de ingrosare: guma guar*, sare de mare, vanilie bourbon macinata*, agent de crestere: bicarbonat de sodiu.
*din agricultura ecologica Poate contine urme de lapte, migdale sau susan.
Valori nutriționale/100ml: Energie 2022kJ / 483kcal Grasimi 24g din care saturate 9.
5g Carbohidrati 59g din care zaharuri 30g Fibre 4.
9g Proteine 5.
4g Saruri 0.
52g Agricultura UE si non-UE 125g.
Informatii produs
Ingrediente | Ciocolata neagra 23 (masa de cacao zahar brut din trestie unt de cacao emulgatorlecitina) amidon de porumb zahar brut din trestie |
---|---|
Soia*, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi*, sirop de agave*, agent de ingrosare | Guma guar sare de mare vanilie bourbon macinata agent de cresterebicarbonat de sodiu din agricultura ecologica |
Valori nutritionale/100ml | Energie 2022kj 483kcal |
Magazine biscuiti
Despre Alnavit
ALNAVIT este un brand dedicat alimentației sănătoase, oferind o gamă variată de produse alimentare, special concepute pentru persoanele cu diete speciale.
Cu o abordare bazată pe ingrediente naturale și sănătoase, ALNAVIT promovează un stil de viață echilibrat, oferind soluții alimentare care respectă cele mai exigente cerințe nutriționale.
Brandul se concentrează pe transparență și calitate, asigurându-se că fiecare produs este testat și certificat pentru a îndeplini standardele de siguranță.
ALNAVIT este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească alimentația și să aibă un impact pozitiv asupra sănătății lor.