Biscuiti cu ciocolata si cocos fara gluten bio 100g Obio Biscuiti bio fara gluten, deliciosi si satiosi.
Ingrediente: faina de linte rosie 30%, grasimi vegetale nehidrogenate* (ulei de floarea soarelui*, unt de cacao*, apa, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, acid citric), zahar din trestie*, OUA*, cocos* 10%, ciocolata neagra* 6.
9% (masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao* -continut de cacao minim 60%-, extract de vanilie*), cacao pudra*, aroma de vanilie*.
*din agricultura ecologica Fara agenti de crestere.
Poate contine urme de lapte, nuci.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1920 kj / 460 kcal Grasimi: 28g din care acizi grasi saturati: 12g Glucide: 40g din care zaharuri: 20g Proteine: 12g Sare: 0,08g Produs certificat ecologic Fabricat in Cehia 100g.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de linte rosie 30 grasimi vegetale nehidrogenate (ulei de floarea soarelui unt de cacao apa emulsifiantlecitina de floarea soarelui acid citric) zahar din trestie |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie1920 kj 460 kcal |
Grasimi | 28g din care acizi grasi saturati12g |
Glucide | 40g din care zaharuri20g |
Proteine | 12g |
Sare | 008g |
Magazine biscuiti