Biscuiti cu ciocolata fara gluten bio 100g Obio Biscuiti bio fara gluten, deliciosi si satiosi.
Ingrediente: faina de hrisca 28%, grasimi vegetale nehidrogenate* (ulei de floarea soarelui*, unt de cacao*, apa, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, acid citric), OUA*, faina de porumb*, ciocolata neagra* 8% (masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao* -continut de cacao minim 60%-, extract de vanilie*), cacao pudra* 2.
8%, aroma naturala de vanilie*.
*din agricultura ecologica Fara agenti de crestere.
Poate contine urme de lapte, nuci.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1842 kj / 442 kcal Grasimi: 22g din care acizi grasi saturati: 6,4g Glucide: 53g din care zaharuri: 24g Proteine: 7,2g Sare: 0,05g Produs certificat ecologic Fabricat in Cehia 100g.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de hrisca 28 grasimi vegetale nehidrogenate (ulei de floarea soarelui unt de cacao apa emulsifiantlecitina de floarea soarelui acid citric) |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie1842 kj 442 kcal |
Grasimi | 22g din care acizi grasi saturati64g |
Glucide | 53g din care zaharuri24g |
Proteine | 72g |
Sare | 005g |
Magazine biscuiti