Paste Taitei Lati (Fettucce) - 250g - Le VenezianeProdus destinat persoanelor cu boala celiaca.
Ingrediente: Faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare.
In apa sarata clocotita, adaugam pastele, iar din cand in cand amestecam.
Timp de fierbere 6/7 minute.
Alergeni: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou.
Valori nutritionale/ 100g produs.
Valoare energetic: 1505kj/355kcalGrasimi 0.
95g, din care grasimi saturati 0.
14g,Carbohidrati 79.
12g, din care zahar 0.
60g,Fibre alimentare 2g,Proteine 6.
45g,Sare 0.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de porumb emulgatorimono si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetalainstructiuni de preparare100g de paste 1 litru de apa 10g sarein apa sarata clocotita adaugam pastele iar din cand in cand amestecam |
---|---|
Timp de fierbere 6/7 minute.alergeni | Fara |
Ou.valori nutritionale/ 100g produs.valoare energetic | 1505kj355kcalgrasimi 095g din care grasimi saturati 014gcarbohidrati 7912g din care zahar 060gfibre alimentare 2gproteine 645gsare 003g |
Magazine 171