Bogate în fibre și o sursă de proteine, sunt perfecte pentru a fi incluse în dieta fără gluten și în dieta celor cărora le place să-și diversifice meniul.
Fara alergeni, fara gluten, sursa de fibre si de proteine.
Ingrediente: făină integrală din fulgi de ovăz fără gluten, apă.
Timp de fierbere: : puneți pastele într-un volum mare de apă în clocot cu sare și lăsați la fiert cca.
7-9 minute până obțineți consistența dorită.
Scurgeți și mâncați pastele calde doar cu puțin ulei de măsline sau combinate cu un sos la alegere.
Valori nutritionale medii / 100g produs: enregie: 1480kJ/352kcal grasimi 6g din care saturate 1.
4g carbohidrati 52.
2g din care zahar 0.
4g fibre 14g, proteine 15.
2g, sare 0.
Informatii produs
Ingrediente | Faina integrala din fulgi de ovaz fara gluten apa |
---|---|
Timp de fierbere | Puneti pastele intrun volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca 79 minute pana obtineti consistenta dorita |
Valori nutritionale medii / 100g produs | Enregie1480kj352kcal grasimi 6g din care saturate 14g carbohidrati 522g din care zahar 04g fibre 14g proteine 152g sare 004g |
Magazine 171