Produs destinat persoanelor cu boala celiaca (fara gluten, fara lactoza, fara ou)Ingrediente: faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
Instructiuni de preparare: pentru fiecare 100g de paste se fierbe 1 litru de apa cu 10g sareTimp de fierebere: 3-4 minute.
A se pastra la loc uscat si racoros.
VALORI NUTRITIONALE /100g produsEnergie: 1505kj/355kcalGrasimi: 0.
95g (din care grasimi saturate 0.
14)Carbohidratu: 79.
12g (din care zaharuri 0.
60g)Fibre alimentare: 2gProteine: 6.
45gSare: 0.
03gGreutate neta: 250gProdus si ambalat in Italia de Molino di Ferro S.
Informatii produs
Ou)ingrediente | Faina de porumb emulgatorimono si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetalainstructiuni de prepararepentru fiecare 100g de paste se fierbe 1 litru de apa cu 10g saretimp de fierebere34 minute |
---|---|
Nutritionale /100g produsenergie | 1505kj355kcalgrasimi095g (din care grasimi saturate 014)carbohidratu7912g (din care zaharuri 060g)fibre alimentare2gproteine645gsare003ggreutate neta250gprodus si ambalat in |
Magazine 171