Spaghetti ECO din konjac - Better Than FoodsProdus in forma de spaghetti realizat din faina organica de Konnyaku (KONJAC) si fibre de ovaz.
ORGANICFARA GLUTENFARA GRAUFARA GRASIMIIG SCAZUTFARA ZAHARSARAC IN CALORIISURSA DE FIBREBetterThanNoodlesTM este o sursa de fibre si o alternativa cu calorii putine, indice glicemic mic si fara gluten, grau, grasimi, zahar sau sare.
Preparatele noastre sunt realizate din faina organica de Konnyaku, din radacina unei plante organice japoneze stravechi numita Konjac.
Potrivita pentru celiaci, vegani si vegetarieni, Konnyaku se consuma in Japonia de multe secole.
Consumati individual au un gust neutru dar, adaugati la ingrediente sanatoase, taiteii absorb aroma astfel incat sa va bucurati de o mancare sanatoasa si delicioasa.
Ingrediente: apa , faina organica de Konnyaku (konjac), fibre de ovaz.
Mod de preparare:Pasul 1: Scurgeti apa din pachet si clatiti taiteii cu apa rece.
Pasul 2: Adaugati la preparatele dumneavoastra preferate precum supe, tocane, preparate trase la tigaie sau salate.
SauFierbeti timp de 5 minute, scurgeti apa si adaugati la ingredientele preferate, sau gatiti fara ulei intr-o tigaie neaderenta timp de cinci minute si adaugati la ingredientele preferate.
Pastrare: pastrati la loc uscat si racoros.
Nu congelati.
Odata deschis pachetul, tineti in apa timp de maxim doua zile.
Informatii produs
Ingrediente | Apa faina organica de |
---|---|
Konnyaku (konjac), fibre de ovaz.mod de preparare | Pasul 1scurgeti apa din pachet si clatiti taiteii cu apa recepasul 2adaugati la preparatele dumneavoastra preferate precum supe tocane preparate trase la tigaie sau salatesaufierbeti timp de 5 minute scurgeti apa si adaugati la ingredientele preferate sau gatiti fara ulei intro tigaie neaderenta timp de cinci minute si adaugati la ingredientele preferate |
Pastrare | Pastrati la loc uscat si racoros |
Magazine 171