Scortisoara coaja se folosește la prepararea diferitelor dulciuri, în combinații cu cremă sau cereale, salate de crudități, produse de panificație și patiserie, compoturi, orez sau gris cu lapte.
Beneficii:Poate reduce nivelul colesterolului rău.
Poate ajuta la tratarea diabetului de tip 2 prin scăderea nivelului de zahăr din sânge și creșterea productiei cantității de insulină în organism.
Are proprietăți antifungice și se spune despre Candida că nu poate trăi într-un mediu în care este prezentă și scorțișoara.
Poate reduce proliferarea celulelor de leucemie și cancer limfom.
Are un efect de anti-coagulare a sângelui.
Combinația de miere și scorțisoară calmează durerea cauzată de artrită.
Ingrediente: 100% coajă de scorțișoară.
Informatii produs
Lapte.beneficii | Poate reduce nivelul colesterolului raupoate ajuta la tratarea diabetului de tip 2 prin scaderea nivelului de zahar din sange si cresterea productiei cantitatii de insulina in organismare proprietati antifungice si se spune despre |
---|---|
Candida ca nu poate trai intr-un mediu in care este prezenta si scortisoara.poate reduce proliferarea celulelor de leucemie si cancer limfom.are un efect de anti-coagulare a sangelui.combinatia de miere si scortisoara calmeaza durerea cauzata de artrita.ingrediente | 100 coaja de scortisoara |
Magazine 138