La greci mustarul era intrebuintat pentru consumul de carne, in timp ce romanii il foloseau ca antidot impotriva muscaturilor de sarpe, a febrei musculare si chiar a ciumei.
Semintele de mustar sunt bogate in substante minerale: potasiu, magneziu si calciu; proteine; uleiuri.
100% naturalFARA aditivi sau conservantiMustarul este un bun laxativ, ajuta la reducerea colesterolului, stimuleaza buna functionare a circulatiei sangelui, este un bun antiinflamator si stimuleaza apetitul.
Este un bun aliat impotriva afectiunilor respiratorii si a gripelor.
Mod de consumare:Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau muraturi.
Pentru uz extern se prepara cataplasme.
Cei care sufera de constipatie cronica sa consume cate o lingurita de boabe de mustar cu lapte sau apa.
Impotriva durerilor reumatice se pune o pasta cu mustar pe locurile afectate.
Aceasta pasta este rezultatul amestecarii a 3-4 linguri de faina de mustar cu apa calduta.
Mustarul trebuie consumat cu precautie, deoarece depasind o anumita doza produce inflamatii ale tractului gastrointestinal, diaree si afectiuni ale rinichilor.
Tara de origine: India.
Informatii produs
Minerale | Potasiu magneziu si calciu |
---|---|
Uleiuri.100% naturalfara aditivi sau conservantimustarul este un bun laxativ, ajuta la reducerea colesterolului, stimuleaza buna functionare a circulatiei sangelui, este un bun antiinflamator si stimuleaza apetitul.este un bun aliat impotriva afectiunilor respiratorii si a gripelor.mod de consumare | Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinaresupe ciorbe sufleuri de legume cereale pizza paste salate sosuri sau muraturipentru uz extern se prepara cataplasme |
Aceasta pasta este rezultatul amestecarii a 3-4 linguri de faina de mustar cu apa calduta.mustarul trebuie consumat cu precautie, deoarece depasind o anumita doza produce inflamatii ale tractului gastrointestinal, diaree si afectiuni ale rinichilor.tara de origine | India |
Magazine 138