Paste excelente obținute din făină de grâu dur ecologic.
Recomandate cu sosurile de roșii Alce Nero.
Modalitate de preparare: Fierbeți 15 l de apă clocotită pentru 100 g de paste adăugați 10 g de sare.
Timp de gătire al dente: 8 min.
Valoare nutrițională în 100 gValoare energetică - 1490 kJ / 351 caloriiGrăsimi - 12 gdin care acizi grași saturați - 03 gCarbohidrați - 73 gdin care zaharuri - 4 gFibre - 3 gProteine - 11 gSare - 0 gCondiții de păstrare recomandate: A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Ingrediente: făină de grâu dur* apă (*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Preparare | Fierbeti 15 l de apa clocotita pentru 100 g de paste adaugati 10 g de sare |
---|---|
Timp de gatire al dente | 8 minvaloare nutritionala in 100 gvaloare energetica 1490 kj 351 caloriigrasimi 12 gdin care acizi grasi saturati 03 gcarbohidrati 73 gdin care zaharuri 4 gfibre 3 gproteine 11 gsare 0 gconditii de pastrare recomandatea se pastra intrun loc uscat si racoros |
Ingrediente | Faina de grau dur apa (ingrediente certificate organic |
Magazine paste spaghete tăieței