Paste excelente obținute din făină integrală de grâu dur ecologic.
Recomandate cu sosurile de roșii Alce Nero.
Modalitate de preparare: Fierbeți 15 l de apă clocotită pentru 100 g de paste adăugați 10 g de sare.
Timp de gătire al dente: 11 min.
Valoare nutrițională în 100 gValoare energetică - 1453 kJ / 346 caloriiGrăsimi - 21 gdin care acizi grași saturați - 04 gCarbohidrați - 66 gdin care zaharuri - 32 gFibre - 77 gProteine - 12 gSare - 0 gCondiții de păstrare recomandate: A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Ingrediente: făină integrală de grâu dur* apă (*ingrediente certificate organic BIO).
Informatii produs
Preparare | Fierbeti 15 l de apa clocotita pentru 100 g de paste adaugati 10 g de sare |
---|---|
Timp de gatire al dente | 11 minvaloare nutritionala in 100 gvaloare energetica 1453 kj 346 caloriigrasimi 21 gdin care acizi grasi saturati 04 gcarbohidrati 66 gdin care zaharuri 32 gfibre 77 gproteine 12 gsare 0 gconditii de pastrare recomandatea se pastra intrun loc uscat si racoros |
Ingrediente | Faina integrala de grau dur apa (ingrediente certificate organic |
Magazine paste spaghete tăieței