Pasta miso shiro koshi raw Bio 200g Fairment-nepasteurizata cruda- Pasta miso este denumita si untul maro al Japoniei fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji.
Ingrediente: apa boabe de SOIA* 29% orez integral* 29% sare drojdie culturi Koji (A.
oryzae).
*din agricultura ecologicaAlergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Sugestie de servire:se foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume.
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.
Valori nutritionale/100g:Energie: 791kJ/189kcalGrasimi: 6.
2g din care saturate 1gCarbohidrati: 18g din care zaharuri 13.
6gProteine: 10.
3gSaruri: 11.
5gProdus certificat ecologic.
Agricultura UE/Non-UE200g.
Informatii produs
Fermentare | Ciuperca |
---|---|
Koji.ingrediente | Apa boabe de |
Koji (a. oryzae).*din agricultura ecologicaalergeni | Vezi ingrediente cu majusculesugestie de servirese foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume |
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.valori nutritionale/100g | Energie791kj189kcalgrasimi62g din care saturate 1gcarbohidrati18g din care zaharuri 136gproteine103gsaruri115gprodus certificat ecologicagricultura |
Magazine creme vegetale tertinabile