Pasta miso cu mazare galbena raw Bio 200g Fairment-nepasteurizata cruda- Pasta miso este denumita si 'untul maro al Japoniei' fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji.
Pasta miso cu mazare galbena este fara soia pentru persoanele care au alergii la soia.
Ingrediente: apa orez* 36% mazare galbena* 30% sare de mare drojdie A.
oryzae.
*din agricultura ecologicaSugestie de servire:se foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume.
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.
Valori nutritionale/100g:Energie: 741kJ/177kcalGrasimi: 1.
13g din care saturate 0.
18gCarbohidrati: 37g din care zaharuri 21gProteine: 7.
4gSaruri: 6.
7gProdus certificat ecologic.
Agricultura UE/Non-UE200g.
Informatii produs
Fermentare | Ciuperca |
---|---|
Pasta miso cu mazare galbena este fara soia pentru persoanele care au alergii la soia.ingrediente | Apa orez 36 mazare galbena 30 sare de mare drojdie |
A. oryzae.*din agricultura ecologicasugestie de servire | Se foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume |
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.valori nutritionale/100g | Energie741kj177kcalgrasimi113g din care saturate 018gcarbohidrati37g din care zaharuri 21gproteine74gsaruri67gprodus certificat ecologicagricultura |
Magazine creme vegetale tertinabile