Pasta miso aka tsubu raw Bio 200g Fairment-nepasteurizata cruda- Pasta miso este denumita si 'untul maro al Japoniei' fiind un preparat traditional din soia sau orez si o cultura speciala de fermentare: ciuperca Koji.
Pasta miso aka tsubu este o pasta rosie cu o aroma foarte puternica obtinuta prin fermentarea indelungata.
Ingrediente: apaorez integral* 29% boabe de SOIA* 28% sare A.
oryzae.
*din agricultura ecologicaAlergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Sugestie de servire:se foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume.
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.
Valori nutritionale/100g:sEnergie: 871kJ/208kcalsGrasimi: 5.
6g din care saturate 0.
9gsCarbohidrati: 25.
3g din care zaharuri 13.
6gsProteine: 10gsSaruri: 11.
7gProdus certificat ecologic.
Agricultura UE/Non-UE200g.
Informatii produs
Fermentare | Ciuperca |
---|---|
Koji.pasta miso aka tsubu este o pasta rosie cu o aroma foarte puternica obtinuta prin fermentarea indelungata.ingrediente | Apaorez integral 29 boabe de |
A. oryzae.*din agricultura ecologicaalergeni | Vezi ingrediente cu majusculesugestie de servirese foloseste in mancaruri supe sosuri peste carne legume |
Se poate folosi atat in preparate calde cat si in preparate reci.valori nutritionale/100g | Senergie871kj208kcalsgrasimi56g din care saturate 09gscarbohidrati253g din care zaharuri 136gsproteine10gssaruri117gprodus certificat ecologicagricultura |
Magazine creme vegetale tertinabile