Ingrediente: oţet de mere obţinut prin dublă fermentaţie, seminte chimion.
Oţetul de mere cu chimion işi păstrează în formă naturală toate mineralele a mărului: potasiu, magneziu,fosfor,sulf,fier,vitamina C,B1,B2 și B6.
Este un produs ideal pentru diete , un bun aromatizant al salatelor datorită efectului stimulativ la digestie.
Substanţele benefice a chimionului măresc efectul oţetului, conferând acestuia un plus de gust şi folos in sănătatea noastră, contribuiind la stimularea secreţiei gastrica la relaxarea muşchiul uterin si intestinal.
Uşurează tusa.
Mod de intrebuinţare: 2-3 linguriţe de oţet la un pahar de apă.
În bucătărie se foloseşte după gust.
A se păstra inchis în loc răcoros şi ferit de lumină.
Eventuale depuneri sunt rezultatul unei maturări naturale.
Oțetul de mere cu chimion cu aromă de nucă si lemn dulce putem folosi pentru aromatizarea preparatelor din legume: sfeclă, varză, morcovi, cartofi, napi si dovlecei.
Datorită uleiului volatil, al chimenului este antihistaminic, reduce reacțiile alergice în caz de astm bronșic, galactogog (stimulează secreția lactată), imbunătățește circulația cerebrală, are acțiune tonică asupra sistemului nervos, efect antitumoral (conform unor studii efectuate în Japonia, chimenul împiedică dezvoltarea celulelor cancerose la nivelul organelor digestive), acțiune antimicotică, vermifugă, insecticidă, eficient inclusiv pentru tratarea scabiei.
Informatii produs
Ingrediente | Otet de mere obtinut prin dubla fermentatie seminte chimion |
---|---|
Otetul de mere cu chimion isi pastreaza in forma naturala toate mineralele a marului | Potasiu magneziufosforsulffiervitamina |
Mod de intrebuintare | 23 lingurite de otet la un pahar de apa in bucatarie se foloseste dupa gust |
Otetul de mere cu chimion cu aroma de nuca si lemn dulce putem folosi pentru aromatizarea preparatelor din legume | Sfecla varza morcovi cartofi napi si dovlecei |