Ingrediente: grau alac spelt.
Faina alba obtinuta din spelta cultivat in conditii ecologice certificate.
Se poate folosi la prepararea produselor de panificatie si la prajituri.
Se poate combina, cu succes, cu fainuri integrale.
Alacul (Triticum monococcum) este una dintre cele mai vechi plante cultivate ale omenirii, o cereala paioasa din familia gramineelor semnalata inca din neolitic in Europa Centrala.
Are 14 cromozomi (apartine grupei diploide) si un singur bob in spiculet, invelit strans in palee, boabele sale ramanand imbracate dupa treierat.
Valori nutritionale medii / 100g: Energie: 1556 kj/ 367 kcalGrasimi: 1.
9 g, din care saturate: 0.
3 gCarbohidrati: 73 g; , din care zaharuri: 2.
5 gFibre: 2.
5 gProteine:14 gSare 0.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Ungaria.
Informatii produs
Ingrediente | Grau alac speltfaina alba obtinuta din spelta cultivat in conditii ecologice certificate |
---|---|
Valori nutritionale medii / 100g | Energie1556 kj 367 kcalgrasimi19 g din care saturate03 gcarbohidrati73 g |
, din care zaharuri | 25 gfibre25 gproteine14 gsare 0025 g |
A se pastra la loc uscat si racoros.tara de origine | Ungaria |
Magazine paine