Ingrediente: faina de spelta tip 630 ** 59%, zahar brut din trestie **, amidon de porumb *, praf de copt (agent de crestere carbonat de sodiu hidrogen, acidifiant tartrat monopotasiu, amidon de porumb *), faina de malt de orz **, faina de spelta prajita ** 0,5%, sare de mare ulei de lamaie*, zahar din trestie de zahar pudra***provin din agricultura biodinamica certificata*provin din agricultura ecologica certificataPregatirea in doar 5 minute.
Amesteca coace gata Toate tipurile de tort reusesc cu sau fara ou lapte si unt.
Amestecurile de coacere a tortului Bauckhof functioneaza intotdeauna sunt usor si rapid de preparat.
Tortul cu lamaie si spelta reuseste atat clasic cat si cu o mare varietate de idei inteligente.
De exemplu cu topping de fructe sau cu budinca.
Pentru productia amestecurile de coacere a tortului Bauckhof folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamica si cultivarea organica controlata.
Nu adaugam aditivi ajutoare de productie sau potentiatori de aroma De aceea prajiturile au gustul bunelor.
Alergeni: spelta, orzValori nutritionale / 100gr: Energie: 1512kj / 356kcalGrasimi: 0,8g, din care 0,1g acizi grasi saturatiGlucide: 78g din care 30g zaharuriFibre: 2,4gProteine: 7,5gSare: 0,85g.
Informatii produs
Ingrediente | Faina de spelta tip 630 59 zahar brut din trestie amidon de porumb praf de copt (agent de crestere carbonat de sodiu hidrogen acidifiant tartrat monopotasiu amidon de porumb ) faina de malt de orz faina de spelta prajita 05 sare de mare ulei de lamaie zahar din trestie de zahar pudraprovin din agricultura biodinamica certificataprovin din agricultura ecologica certificatapregatirea in doar 5 minute |
---|---|
De aceea prajiturile au gustul bunelor.alergeni | Spelta orzvalori nutritionale 100grenergie1512kj 356kcalgrasimi08g din care 01g acizi grasi saturatiglucide78g din care 30g zaharurifibre24gproteine75gsare085g |
Magazine 171