Migdalele nu sunt doar gustoase, ci au numeroase beneficii, putand fi utilizate chiar si in tratamente cosmetice.
Sunt o sursa excelenta de vitamine (A,B, E, F, K), fibre, proteine, riboflavina, mangan, magneziu, zinc, calciu (aceeasi cantitate de migdale contine echivalentul de calciu al unui sfert de ceasca de lapte), cupru, fosfor, acizi grasi Omega 3 si Omega 6.
Ajuta la dezvoltarea si buna functionare a creierului.
Datorita continutului de acizi grasi esentiali Omega 6 si fosfor, consumul de migdale este esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului.
Acestea stimuleaza celulele cerebrale, fiind recomandate atat in dieta copiilor, cat si in timpul sarcinii datorita continutului de acid folic, care este important pentru a preveni nasterea prematura sau afectiunile congenitale la fat.
Ingrediente: MIGDALE**din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g:Energie: 2577kj / 624kcalGrasimi: 54.
1g din care saturate 4gCarbohidrati: 5.
4g din care zaharuri 3.
7gFibre: 13.
5gProteine: 22.
1gSare.
Magazine 138