Terci de Ovaz Basis, Fara Gluten, Eco, 400gr, Bauck Hof Amestec de fulgi de ovaz fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz.
De aceea, terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Ovaz fara gluten.
CaracteristiciIngrediente: Fulgi de ovaz integral fara gluten **.
Ingrediente provenite din agricultura biodinamica.
Valori nutritionale pentru 100 g.
Valoarea energetica: 1560 kj/370 kcal.
Grasimi :6,7 g din care acizi grasi saturati 0,8 g.
Carbohidrati:60 g din care zaharuri 16 g.
Fibre:9,7 g.
Proteine:13 g.
Sare:0,01 g.
Tiamina(Vitamina B1) :0.
46 mg(43.
Magneziu:114 mg(30%*).
Fier 3.
0 mg (21%*).
*calculat din DZR de vitamine si minerale(Dzr -doza zilnica recomandata).
Gramaj:400 g.
Produs certificat organic.
Alergeni:nici unul.
Altele: vegan,fara gluten.
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui,pastrati etans.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Fabricat in Germania de Bauck Hof.
Tara de origine:Germania.
Informatii produs
Gluten.caracteristiciingrediente | Fulgi de ovaz integral fara gluten ingrediente provenite din agricultura biodinamicavalori nutritionale pentru 100 gvaloarea energetica1560 kj370 kcal |
---|---|
Grasimi | 67 g din care acizi grasi saturati 08 g |
Carbohidrati | 60 g din care zaharuri 16 g |
Fibre | 97 g |
Proteine | 13 g |
Sare | 001 g |
B1) | 046 mg(436) |
Magneziu | 114 mg(30) |
Gramaj | 400 g |
Produs certificat organic.alergeni | Nici unulalteleveganfara glutenconditii de depozitarepastrati in loc uscat si racoros ferit de actiunea directa a soareluipastrati etans |
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult | 8400 kj2000 kcal |
Hof.tara de origine | Germania |
Magazine 140