Descriere - Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.
- Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.
- Tamari este asemanator cu aspectul si gustul sosului Shoyu, insa are o aroma mai intensa.
Proprietati - Cu ferment koji.
- Contine sare de mare.
- Produs vegan.
- Fara gluten.
Continut - O sticla contine 250 g sos de soia fin Tamari fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: apa, boabe de soia* 45%, sare de mare, ferment: koji, shochu* (apa, orez*, sare, ferment koji), *=din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 354 / kcal: 83, grasimi: 0,0g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,5g, zaharuri: 0,5g, proteine: 14,0g, sare: 13,1g.
- Tara de origine: Japonia.
Consum - Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.
- Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.
Informatii produs
Ingrediente | Apa boabe de soia 45 sare de mare fermentkoji shochu (apa orez sare ferment koji) din agricultura ecologica 100g de produs contin in medievaloare energeticakj354 kcal83 grasimi00g acizi grasi saturati00g glucide65g zaharuri05g proteine140g sare131g |
---|---|
Tara de origine | Japonia |
Magazine tva5