Ruskin Sos de soia tamari fara gluten, bio, 250 ml
Ruskin

Ruskin Sos de soia tamari fara gluten, bio, 250 ml

Vezi magazinul Republicabio
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Descriere - Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.

- Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.

- Tamari este asemanator cu aspectul si gustul sosului Shoyu, insa are o aroma mai intensa.

Proprietati - Cu ferment koji.

- Contine sare de mare.

- Produs vegan.

- Fara gluten.

Continut - O sticla contine 250 g sos de soia fin Tamari fara gluten, produs certificat ecologic.

- Ingrediente: apa, boabe de soia* 45%, sare de mare, ferment: koji, shochu* (apa, orez*, sare, ferment koji), *=din agricultura ecologica.

- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 354 / kcal: 83, grasimi: 0,0g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,5g, zaharuri: 0,5g, proteine: 14,0g, sare: 13,1g.

- Tara de origine: Japonia.

Consum - Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.

- Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.

39.91 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

IngredienteApa boabe de soia 45 sare de mare fermentkoji shochu (apa orez sare ferment koji) din agricultura ecologica 100g de produs contin in medievaloare energeticakj354 kcal83 grasimi00g acizi grasi saturati00g glucide65g zaharuri05g proteine140g sare131g
Tara de origineJaponia

Magazine tva5

Clientii au cumparat si
Ruskin Sos de soia tamari fara gluten, bio, 250 ml

Ruskin Sos de soia tamari fara gluten, bio, 250 ml

39.91 Lei

Categorii Ruskin

Branduri tva5