Descriere - Acesta este un produs de inalta clasa, realizat din ingrediente organice, cu un gust deosebit si beneficii maxime pentru organism.
- Crenvursti gustosi din carne de porc, perfecti pentru micul dejun.
- Un produs realizat fara OMG, fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti, fara zahar alb, lactoza si fara gluten.
Proprietati - Gustosi si usor de pregatit, sunt gata in doar 5-7 minute.
- Carnea de porc este bogata in proteine, dar si fier, zinc si vitamina D, fiind foarte potrivita pentru prima masa a zilei.
- Produs afumat cu fum din lemn de brad.
- Produs fabricat in Germania.
Continut - Un borcan contine 540 g de crenvursti de porc Okoland, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: carne de porc* 87%, apa, sare de mare, condimente* (piper*, ghimbir*, coriandru*, usturoi*, chimen*), dextroza*, mat de oaie.
*=Ingredient provenit din agricultura ecologica certificata.
- Informatii despre alergeni: produsul poate contine urme de lapte, telina si mustar.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica: 1024 kJ/247 kKal, grasimi 21 g, din care acizi grasi saturati 8,4 g, carbohidrati 0,5 g din care zaharuri 0,5 g proteine 14 g, sare 1,7 g.
Utilizare - Mod de preparare: fierbeti apa intr-un vas, opriti aragazul, introduceti crenvurstii si lasati-i timp de 5-7 minute.
- Se servesc simpli, cu legume sau cu sos de rosii si mustar.
- Savurati la micul dejun sau atunci cand nu aveti timp sa preparati ceva mai elaborat.
- Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in cel mult 24 de ore.
Informatii produs
Ingrediente | Carne de porc 87 apa sare de mare condimente (piper ghimbir coriandru usturoi chimen) dextroza mat de oaie ingredient provenit din agricultura ecologica certificata |
---|---|
Informatii despre alergeni | Produsul poate contine urme de lapte telina si mustar |
Valori nutritionale/100g | Valoare energetica1024 kj247 kkal grasimi 21 g din care acizi grasi saturati 84 g carbohidrati 05 g din care zaharuri 05 g proteine 14 g sare 17 g |
Mod de preparare | Fierbeti apa intrun vas opriti aragazul introduceti crenvurstii si lasatii timp de 57 minute |
Magazine tva5