Sos de soia Shoyu afumat, bio 145ml -vegan, bio- Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Ingrediente: apa, boabe de SOIA *, GRAU *, sare de mare, A.
Oryzae, fum de la lemn de cires japonez.
*din agricultura ecologica Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Contine gluten.
Valori nutritionale/100g: Energie: 263kJ/62kcal Grasimi: 0 g din care saturate 0 g Carbohidrati: 5.
3g din care zaharuri 0g Fibre: 1.
4g Proteine: 9.
5g Sare: 14.
4g Produs certificat ecologic, ambalat in sticla, cu dispenser.
Agricultura non-UE 145ml.
Informatii produs
Ingrediente | Apa boabe de |
---|---|
Alergeni | Vezi ingrediente cu majuscule |
Valori nutritionale/100g | Energie263kj62kcal |
Grasimi | 0 g din care saturate 0 g |
Carbohidrati | 53g din care zaharuri 0g |
Fibre | 14g |
Proteine | 95g |
Sare | 144g |
Magazine sosuri