Sos de soia Shoyu sweet sushi bio 250ml, Lima -vegan, bio- Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.
Sosul sweet sushi mai contine si putin mirin - un vin de orez din Japonia), si sirop de orez.
Se foloseste in salate, la orez, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Ingrediente: sirop de orez*, Shoyu* ( apa, boabe de SOIA *, GRAU *, sare de mare, alcool*, A.
Oryzae, mirin* (orez*, apa, A.
Oryzae), apa, otet de vin alb*.
*din agricultura ecologica Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Contine gluten.
Valori nutritionale/100g: Energie: 960kJ/226kcal Grasimi: 0 g din care saturate 0 g Carbohidrati: 50g din care zaharuri 33g Fibre: 0g Proteine: 6g Sare: 6.
3g Produs certificat ecologic, ambalat in sticla.
Agricultura UE/non-UE 250ml.
Informatii produs
Ingrediente | Sirop de orez |
---|---|
Alergeni | Vezi ingrediente cu majuscule |
Valori nutritionale/100g | Energie960kj226kcal |
Grasimi | 0 g din care saturate 0 g |
Carbohidrati | 50g din care zaharuri 33g |
Fibre | 0g |
Proteine | 6g |
Sare | 63g |
Magazine sosuri